1 – بهبود هاضمه
فیبر به مبارزه با اسهال و یبوست کمک میکند و باعث تنظیم حرکات روده میشود. مصرف یک ماه نان جو تاثیر مثبتی روی عملکرد روده و متابولیسم لیپیدها دارد.
فیبر موجود در نان جو برای کنترل تعادل باکتری موجود در هاضمه نیز مناسب است. همچنین نان جو میتواند از سرطانهای مربوط به سیستم هاضمه مثل سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.
2- کمک به کاهش وزن
فیبر موجود در نان جو به چربی سوزی کمک میکند. فیبرها باعث تسریع فرایند حذف مواد سمی و اضافی در بدن میشوند. بعلاوه غذاهای حاوی فیبر باعث میشوند تا سریعتر احساس سیری کنید. این امر باعث میشود تا شما بیش از حد غذا نخورید؛ بنابراین هرچه غذا کمتر بخورید کالری بیشتری میسوزانید.
3- مراقبت در برابر سنگ کیسه صفرا
بخاطر وجود فیبر نامحلول در نان جو، به زنان در پیشگیری از ایجاد سنگ کیسه صفرا کمک میکند. فیبر نامحلول باعث مینیمم شدن اسید رهاشده کیسهصفرا میگردد و حساسیت انسولین را افزایش داده و سطح تریگلیسیرید کاهش مییابد. طبق تحقیقات زنانی که غذای فیبردار میخورند 17 درصد خطر کمتری برای سنگ کیسه صفرا تهدیدشان میکند.
4- مراقبت از پوست
وجود سلنیوم در نان جو باعث کشیدگی پوست میشود و از شلشدگی آن جلوگیری میکند. همچنین باعث تقویت عملکرد قلب، پانکراس و سیستم ایمنی بدن میشود. کمبود سلنیوم میتواند منجر به سرطانهای روده، کبد، پروستات و معده بشود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ تیر ۱۳۹۹ساعت:
۱۱:۳۷:۱۵ توسط:سارا موضوع:
نظرات (0)
1-فیبر بالا
جو دو سر سرشار از فیبرهای محلول و نامحلول است. فیبر نامحلول به سیستم هاضمه کمک میکند. فیبر محلول با آهسته کردن هاضمه باعث میشود سریعتر احساس سیری کنیم. وجود بتا-گلوکان در فیبر محلول باعث میشود سریعتر احساس سیری کنیم. یک وعده حو دوسر حاوی 5 گرم فیبر است. بزرگسالان باید روزانه بین 25 تا 38 گرم فیبر دریافت کنند
2- کاهش کلسترول
کاهش کلسترول نه تنها به سیستم هاضمه کمک میکند بلکه از بیماریهای قلبی نیز جلوگیری میکند. مولکولهای بتا-گلوکان باعث کاهش سطح کلسترول بد در بدن میشود. مصرف روزانه 5 تا 10 گرم فیبر محلول باعث کاهش کلسترول LDL میشود. این موضوع به تایید FDA نیز رسیدهاست.
3- سلامت قلب
با کاهش کلسترول و فشار خون که عوامل بیماریهای قلبی هستند به سلامت قلب کمک میکند.
4- پیشگیری و درمان دیابت
بخاطر وجود کربوهیدرات میتواند باعث کندی هضم قند بشود. بتا-گلوکان باعث جذب کند قند میشود. این امر باعث پایداری سطح قند خون میشود. فیبر موجود در جو به متابولیسم گلوکز کمک میکند. این دو عامل باعث کاهش خطر دیابت و چاقی میشود. مطابق تحقیقات بیمارانی که دیابت نوع 2 دارند اگر 4 هفته جو دو سر مصرف کنند میزان انسولین مورد نیاز برای تنظیم سطح قند خون تا 40 درصد کاهش مییابد.
5- کمک به کاهش وزن
یک فنجان جو دوسر دارای 150 کالری و 2 گرم چربی است. با این وجود بسیار سیرکننده است. بخاطر وجود فیبر زیاد بهسرعت احساس سیری میکنید. بتاگلوکان موجود در جو باعث افزایش پپتید YY میشود که باعث میشود احساس سیرس کنید. اگر به دنبال کاهش وزن هستید، جو دو سر غذای مناسبی است. حس گرسنگی شما را فرو نشانده و به شما احساس سیری میدهد.
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ تیر ۱۳۹۹ساعت:
۱۱:۳۶:۳۲ توسط:سارا موضوع:
نظرات (0)
بیماری فاویسم که با نام G6PD هم شناخته می شود یک بیماری ژنتیک است که اغلب در مردان رخ میدهدهنگامی رخ میدهد که مقدار آنزیمی به نام گلوکز-6-فسفات دیهیدروژنات (G6PD) در بدن کم تر از مقدار موردنیاز باشداین آنزیم از آسیبدیدن سلواهای خون جلوگیری میکنددر افرادی که دچار این بیماری هستند میزان این آنزیم ناکافی استبدون وجود این آنزیم سلولهای خونی دچار همولیسیس (خونکافت) میشوندهنگامیکه تعداد زیادی از سلولهای خونی تخریب شوند، فرد دچار کمخونی همولیتیک میشودنشانههای این کمخونی سرگیجه و احساس خستگی هستند (اگر احساس خستگی دارید این مطلب را بخوانید)سلولهای خونی که مقدار G6PD کافی نداشته باشند نسبت به برخی داروها، غذاها و عفونتها حساس میشوند. وضعیتی که در مدت زمان کوتاهی تعداد زیادی از سلولهای خونی دچار این کمبود میشوند را بحران همولیتیک مینامند. در اکثر موارد هنگامیکه بیماری متوقف شود علایم آن نیز از بین میرود. در موارد اندکی، کمبود G6PD منجر به کمخونی مزمن میشود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ تیر ۱۳۹۹ساعت:
۱۱:۳۶:۳۱ توسط:سارا موضوع:
نظرات (0)
پسوریازیس غالبا سطح خارجی آرنج، زانو و فرقسر را تحت تاثیر قرار میدهد. برخی افراد بیان میکنند از عوارض آن سوزش و خارش است. پسوریازیس با بیمارییهایی مثل دیابت، بیماری قلبی و افسردگی ارتباط دارد.
نکات مهم
ژنتیک و سیستم ایمنی بدن نقش اصلی را در این بیماری ایفا میکنند
افرادی که پسوریازیس دارند نرخ سرعت رشد سلولهای پوستی بالاتری دارند که باعث ایجاد زخم پسوریازیس میشود
نرخ رشد این بیماری در زنان و مردان یکسان است
این بیماری در تمامی نژادها و با نرخهای متفاوت رخ میدهد
این بیماری غالبا بین سنین 15 تا 35 سال رخ میدهد
حدود 10 تا 15 درصد افراد قبل از 10 سالگی دچار این بیماری میشوند
پسوریازیس واگیر دار نیست
زخمهای پسوریازیس عفونی نیستند
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ تیر ۱۳۹۹ساعت:
۱۱:۳۶:۲۹ توسط:سارا موضوع:
نظرات (0)